Loading
.

.

.

.

tg
Rank 2

Rep: 19

User ID: 2

Registered: Aug 2008

From:

Posted 796 days. ago

MiTo daca e vorba despre nume. Italianca.
Am cunoscut mai demult o nemtoaica pe care o chema Helga si era cam urata... dar asta e cu totul alta poveste pe care nu are rost sa o spunem aici.
O alta poveste totusi interesanta de zis ar fi aia cu clasa mica:
Clasa mica in care erau Fiat Grande Punto, Mini Cooper, VW Polo, Opel Corsa si alti boraci mici si agitati. Asa putea sa inceapa si sa continue lectura pe care vroiam sa o fac daca la un moment dat Alfa nu se ridica nervoasa sa zica: "Me Two". Si atunci am inteles ce era deja clar, Alfa vrea sa isi faca si ea simtita prezenta in clasa mica.

Ce pot sa zic acum e ca atunci cand la gradinita te aduce o matusa, care arata si se misca precum 8C, un model care se afla drept poster in camerele multor baietei si care apare alergata si tavalita in visele multor barabati, e destul de greu sa nu fi luata in seama. Si cum expresia dragoste la prima vedere face referire doar la aspect, asa MiTO nu se sfieste sa arate genele de design preluate de la 8C. Nu vorbim aici doar de faruri, stopuri sau linile fluide de pe lateral ci de un aspect de miscare pe care masina il pastreaza. Si nu prea are rost sa vorbim atata despre aspect, pentru ca pana la urma de aia tot facem poze pentru voi, ca sa puteti lua decizii singuri. Nu ne-am propus la nici un moment sa va formam opiniile ci doar sa ne facem unele pareri personale auzite si sa dezvoltam niste criterii pe baza carora sa va puteti forma propriul rationament. Din punctul nostru e grasuta si draguta, ca un fel de copil durduliu facut de o sora mai grasa a lui 8C.

Daca am vorbit despre aspect, zic ca e cazul sa vorbim si despre miscare. Stiu ca am zis mai devreme ca e durdulie dar poate doar vrea sa para mai mare decat e. Ideea era sa vedem daca fuge. Si din pacate nici chiar speriata de intreaga talpa pe care sta scris 45 nu pare prea rapida nici la plecarea de pe loc si dupa aia nici atat. Pana la suta te rogi de ea sa ajunga si dupa aia numeri pana la 10 de fiecare data cand vrei ca acul sa mai faca cateva grade pe cadran. Totusi am inteles ca ne-am procopsit noi cu varianta care tine dieta si ca atare consuma putin. Mai are cateva surori non-vegetariene cu motorizari turbo pe benzina care aparent sunt ceva mai zvelte atat de pe loc cat si in reprize. Acum mai ramane ca parintii sa se hotarasca definitiv dupa numeroase razgandiri daca dau nastere modelului MiTo GTA sau nu. Din punctul nostru de vedere am testat o caroserie si asteptam cu nerabdare sa testam si un motor. Totusi fiindca nu toata lumea gandeste la fel de sport, putem spune ca daca iti doresti sa mergi de 100 de ori pana la piata si totusi sa ramai cu jumatate de plin, este una din masinile ideale.

Give + reputation to user Give - reputation to user

tuninggarage
Rank 2

Rep: 9

User ID: 19

Registered: Oct 2008

From:

Posted 796 days. ago

Trecem lejer peste cateva capitole in discutia noastra fiindca asa cum va asteptati la interior se gasesc
2 scaune, o bancheta si volanul. Atentia la detalii este destul de buna pentru o masina de clasa mica
si la modul general putem sa zicem ca am putea fi niste clienti multumiti. Nu ne intereseaza nici pretul
fiindca din punctul nostru de vedere o masina nu merita mai mult decat esti dispus sa platesti pentru ea,
fiindca doar asa poti deveni un client. Banii sunt un mijloc si motivatia vine din alta parte, deci daca ii
castigi, prin munca sau la loto, poti sa o cumperi. Oricum dupa ce dai 18.000 de euro cu restul pana
la urmatoarea suma fixa te sfatuim sa ii cumperi alte jante.

Tot ce ii dorim in incheiere e sa fie cumparata, placuta si iubita. Relatia noastra a fost una de scurta durata
cu simplul scop de palmares si comparatie. E si italianca, e si frumoasa dar desi gateste, stie sa taca si
probabil ar fi si o mama buna cand ar mai creste, nu are anumite parti suficient de mari pentru noi.
Da vorbim de motor, da vorbim de herghelile pe care alte Alfa le aveau macar in primii ani de viata
si apoi le lasau prin service cu trecerea timpului. Noi suntem aia care vrem GTA. Noi suntem aia care
vrem motoare cat mai mari si mai puternice chiar si pe cele mai mici dintre masini. Nu ne dezamagiti
fiindca pe noi nu ne intereseaza sa ajungem la piata, ne intereseaza sa ajungem la piata repede, iar
la intoarcere sa ne oprim la benzinarie. Oricum singurul gand cu care am lasat-o pe mica MiTo sa plece
a fost ca poate o sa vina si matusa 8C sa o viziteze in vacanta.

Marius
Rank 1

Rep: 4

User ID: 1582

Registered: Apr 2009

From: Bucharest

Posted 795 days. ago

masina .. simpatica .. dupa mine este o masina numai buna pentru o domnisoara ... cat despre jante.. sincer sa fiu si eu sunt pt schimbarea lor. Masina din ce am vazut a fost creata cu multa atentie pe detalii un produs bun zic eu pentru cei care doresc o masina cu un consum mic dar cu un aspect interesant

Aiurica
Rank 1

Rep: 0

User ID: 1816

Registered: Dec 2009

From: Bucuresti

Posted 795 days. ago

Sincer e pacat ca se numeste Alfa.
Nu era de ajuns ca Mito are un look de clasa I , mai trebuie sa continue si la noua 147.
Sincer nu imi place nimic la masina asta, poate interiorul si motorizarile, dar ca look.....e copilareasca rau!

nu vreau sa jignesc pe posesorii acestei masini , e o parere personala si trebuie tratata ca atare.

AlexandruBMW
Rank 1

Rep: 0

User ID: 2311

Registered: Jan 2011

From: Constanta

Posted 395 days. ago

Sunt un mare fan Alfa Romeo, insa aceasta masina nu ma atrage aproape deloc