Salutare,ma numesc Pascu Claudiu,iar masina mea este un Renault Laguna din 1996.Motorul este de 1.8,90 cp.Imi doresc foarte mult sa castig la acest concurs deoarece este una dintre putinele sanse ca aceasta masina sa devina cum imi doresc.Am inceput de ceva timp sa o modific putin cate putin,majoritatea modificarilor sunt facute de mine.Nu sunt multe,nici nu prea ma scald in bani(pleoape din fibra,neoane,mp3 player,boxe),plus cateva reparatii facute acasa.Visez la cum ar arata modificata inca de cand a aparut in viata mea.Incerc din rasputeri sa mai adun cativa bani pentru ea ,dar acesti bani automat se duc pe alte lucruri necesare familiei.In fiecare zi tot imi spun ca va veni vremea cand va arata cum imi doresc.Cu ajutorul vostru va arata ca in visele mele.Bafta celorlalti concurenti. Poze->
Puskas Attila Opel Zafira din 2001, motor 2.2 Benzina 147 CP, masina de familie Doresc foarte mult sa castig acest concur pentru a avea o masina care iese la iveala ori unde m-as duce si pentru faptul ca sunt foarte puntine masini modificate si tuningate din aceasta categorie. Este o raritate in Romania Opel Zafira cu motorul de 2.2 benzina. Ori cum va multumesc pentru sansa acordata. Cu stima Puskas Attila Oradea
Salut. Numele meu este Ionut. Detin un VW LUPO pe benzina, motor de 1.4 16V 75CP. Aveam nevoie de o masina si am reusit sa imprumut banii ptr aceasta. Am incercat sa o fac pe "stilul meu", reusind mult mai putin decat imi doream din cauza finantelor ca si inexistente. Am reusit sa ii pun folie (neomologata) pe geamurile laterale spate, jante pe 15" si cam atat. Am planuri mari cu ea, dar nu am cu ce.
Este prima mea masina. Masina luata din banii mei, fara nici un ajutor. Cea mai mare problema a ei este aspectul exterior, neglijat de fostul proprietar, o domnisoara, masina fiind zgariata peste tot si avand si partea stanga lovita si revopsita cu spray-ul. Nu merita un astfel de tratament masina mea! Merita sa stea cu capul sus in trafic! Sa se simta bine in pielea ei!! VA ROG, alegeti masina mea!!!
din 2001. Am avut o experienta nereusita sa o vopsesc negru mat. Cred ca merita penru ca este o caroserie pininfarina, e raqra si e o frumusete sa o vezi pe sosea.
Costi Calin vw bora 2.3 4motion din '99 vogtland springs,kit k&n,magnaflow muffler,lupe bixenon,oz superturismo gt 17"( in poze fiind cele vechi alutec zero 18" ) de ce cred ca ar merita masina mea colantarea? de 1 an jumate de cand o detin ,fiind si prima, o devenit principala investitie chiar renuntand cu regret la o pasiunea anterioara pe 2 roti in favoarea acestei masini iar colantarea ar face diferenta fata de celelalte masini vopsite random silver
sal ma numesc robert si masina mea este un audi coupe quattro o masina legendara pt lumea sportului cu motor si nu numai mai ales ca in romania nu sunt multe astfel de masini iar in bucuresti nu stiu daca sunt 2,3 din ce stiu eu asa ca masina a avut o istorie mare pana sa ajunga la mine si cand insfr am primito am inceput sa lucrez la ea de unul singur iar ce ma deranjat cel mai mult la ea bineinteles o masina de 25 de ani culmea exact de vrst mea a fost vopseaua care se exfoliase de pe plafon a urmat o vospire dar din cauza fondurilor am apelat la un prieten care a incercat ceva dra nu aiesit asa cum miam dorit si acum este cam la fel ,intrun final cea mai mare greseala a mea a fost ca am apucat sa o vand unui bun "prieten"care a avut grija de ea in stilul lui iar spre fericirea mea acum o luna am recapatato si va spun ca nu as mai dao pt nimic in lume tocmai de aia am inceput un proiec t care sper sa se termine cu bine pt mine si pt EA asa ca cam astea sunt motivele mele de a colanta masina si ai da un aspect mai agresiv ,sincer sa fiu eu am vrut s ama axez doar pe reconditionarea motorului nu am luat in seama exteriorul pt ca am vrut so pastrez originala insa viitoarea mea sotie ma impinge sa ma ocup si de exterior asa ca sper ca masina mea si cu mine sa fim cei castigatori intrun final multumes mult ,precizez ca pozele sunt facute cand inca masina era a mea acum insa nu am poze recente cu ea
Numele meu este Adrian Niculescu si am un Logan Ambition de 1,6 din 2004 in care am investit pana acum ~1500 de euro in antifonare si sistem audio (nu folosesc subwoofer si pe spate am dif de 20cm) si intentionez in vara ce urmeaza (daca mai vine) sa imi schimb jentile si cauciucurile. Deci momentul unui upgrade la look'ul masinii s-ar impune pentru a putea alege jenti care sa se potriveasca si mai ales daca solutia revitalizarii culorii va fi propusa de profesionisti in domeniu, cum sunt cei de la CARBON SYSTEM. Un alt motiv penrtu care doresc acest makeover complet este si pentru ca in urma unui accident din 2006 destul de urat mi-a fost shimbata aripa stg fata si spate, iar in prezent exista o diferenta de culoare datorata decolorarii vopselei initiale a masinii ce se vede si in pozele atasate, destul de suparatoare. Ceea ce nu se vede in poze, este ca am mai colectat si niste zgarieturi mai mult sau mai putin superficiale facute de un "simpatizant" cu o cheie/cui pe latealele si portbagajul masinii (mentionez ca nu parchez aiurea). Din cele spuse de mine pana acum consider cazul meu o adevarata provocare pentru cei de la CARBON SYSTEM, in care am deplina incredere ca vor putea face minuni pentru un nou look al masinii mele. In incheiere doresc un an mai bun pentru toti membrii forumului si pentru cei ce intra doar pentru a citii posturile noastere.