Loading
.

.

.

.

Mihay
Rank 1

Rep: 0

User ID: 2037

Registered: Jan 2010

From: Bucuresti

Posted 703 days. ago

multumesc pentru urari fie ele de buna credinta sau nu Very Happy si eu sper sa iasa ceva misto , fiind un fan infocat al WRC-ului . Cu siguranta vor fi si poze

Give + reputation to user Give - reputation to user

User ID: 2127

Registered: Mar 2010

Posted 703 days. ago

Salutare tuturor,

Ne pare rau de nemultumirile aparute in urma anuntului castigator. Va asiguram ca nu aceasta ne-a fost intentia si de aceea am hotarat ca alegerea castigatorului sa se realizeze prin extragere la sorti filmata. Drept urmare, pentru a "indulci" putin gustul amar al infrangerii, va anuntam ca toti participantii la acest concurs vor beneficia de un discount de 20% pentru orice lucrare executata de echipa Carbon Systems.
Deasemenea dorim sa anuntam ca datorita succesului inregistrat in randurile impatimitilor de masini, acest concurs va fi repetat intr-un viitor apropiat.

robert_ng
Rank 1

Rep: 1

User ID: 2097

Registered: Feb 2010

From: bucuresti

Posted 702 days. ago

va multumim si la mai multe asteptam poze cu masina

mpa
Rank 1

Rep: 3

User ID: 4

Registered: Sep 2008

From:

Posted 702 days. ago

Multumim Carbon Systems!

B-XX-LFG
Rank 1

User ID: 2047

Posted 701 days. ago

multumim si da asteptam pozele Very Happy...cum vine un pic caldura cred ca voi trece pe la voi pentru ca mi-a crapat colantul de pe capota am vr-o 2 fisuri si de data asta poate si cu ajutorul reducerii sa fac si plafonu si portbagajul intrebarea ar fi daca trebuie sa trec in talon...schimbare de culoare?din cate stiam eu nu depaseste 30% din culoarea masinii..(capota plafon si portbagaj) voi ce stiti?* sunt un pic cam offtopic asa ca imi cer scuze*

P.S: nu gases exact pe site-ul lor foliaza si geamuri?ca vad ca faruri si stopuri da..ms anticipat.

raresgabriel
Rank 1

User ID: 2145

Registered: Mar 2010

From: bacau

Posted 689 days. ago

Very Happy ma numesc gabriel si sunt detinatorul unei buburuze TWINGO de la renault.
cred ca o asemenea broscuta pe strazile patriei va face furori.
va multumesc.
voi veni si cu poze in scurt timp

tuninggarage
Rank 2

Rep: 9

User ID: 19

Registered: Oct 2008

From:

Posted 689 days. ago

Gabriel. Cred ca ar fi bine sa citesti mai cu atentie topicul.

Mihay
Rank 1

Posted 685 days. ago

din cauze mai mult decat obiective inca nu am colantat masina . sper sa fie saptamana asta. keep in touch Smile

B-XX-LFG
Rank 1

Posted 672 days. ago

poze?ce se intampla?vrem sa vedem masina...

Mihay
Rank 1

Posted 670 days. ago

nu a fost facuta ....daca va mai fi facuta Rolling Eyes ? mai bine ma abtin....

B-XX-LFG
Rank 1

Posted 666 days. ago

sa inteleg ca tot concursul a fost doar asa ...o mare pacaleala sa nu ii spun altfel?

Marius
Rank 1

Rep: 4

User ID: 1582

Registered: Apr 2009

From: Bucharest

Posted 666 days. ago

care este problema ? din cate cunosc castigatorul a primit contactul celor de la Carbon Systems.. iar cei de acolo au luat la cunostinta.. tot ce mai urma sa fie facut era programarea ...

tuninggarage
Rank 2

From:

Posted 666 days. ago

B-XX-LFG Ca o simpla clarificare. Nu stim la acest moment care este situatia intre castigator si Carbon Systems. Ideea e ca el isi dorea o colantare stil rally in mai multe straturi iar premiul oferit se referea la o colantare totala in orice culoare doresti. Cand o sa aflam mai multe informatii fie din partea lui Mihay fie din partea Carbon Systems o sa putem sa va comunicam. Oricum nu suntem responsabili de stabilirea unei date intre cele doua parti mai ales din cauza amanarii colantarii de catre castigator pana la acest moment.

B-XX-LFG
Rank 1

Posted 665 days. ago

eu cred ca sunteti responsabili pentru ca voi ati facut concursul nu sunteti reprezentantii revistei?nu revista a org acest concurs?concursul nu a fost organizat pe siteul carbon systems..asta ca o simpla clarificare...
ca o completare de ce ati scos topicu despre proiectul masini castigatoare?va simtit cu musca pe caciula sau ce?acel topic a fost facut ca sa existe un loc unde castigatorul sa puna pozele cu premiul castigat pe acest site..s-ar parea ca va cam deranjeaza..mai aveti sa ma banati sau sa ma cenzurati..mda..ma abtin ca mai aveam multe sa va zic...

tuninggarage
Rank 2

From:

Posted 662 days. ago

Aparent ai niste probleme de ordin personal. Cand o sa reprezinti pe cineva de la Carbon System sau o sa fi castigatorul acestui concurs te rugam sa iei o pozitie oficiala. Pana atunci poti sa pui cate intrebari doresti dar nu intelegem de ce ni le adresezi noua.
Daca consideri ca un Proiect reprezinta colantarea unei masini, inseamna ca nu ne impartasesti gandurile in domeniul tuning. Te rugam ca pe viitor sa nu mai creezi topic-uri decat daca esti convins ca sunt incadrate corespunzator.