Loading
.

.

.

.

tuninggarage
Rank 2

Rep: 9

User ID: 19

Registered: Oct 2008

From:

Posted 740 days. ago

Concursul organizat de CarbonSystems, TuningGarage si Revista WHP
pune la bataie o autocolantare completa pentru masina ta in orice culoare
vrei tu.
Tot ce ai de facut este sa te inscrii in concurs. Pentru asta trebuie sa
urmaresti urmatoarele reguli

- sa ai un cont valid pe forumul TuningGarage
- sa postezi in acest topic urmatoarele informatii
- numele tau
- date despre masina ta
- poze cu masina ta
- de ce crezi ca masina ta merita aceasta colantare

Colantarea va fi facuta de echipa profesionista de la CarbonSystems
Intregul proces va fi monitorizat si documentat de TuningGarage

Give + reputation to user Give - reputation to user

Sonny
Rank 1

Rep: 0

User ID: 359

Registered: Nov 2008

From:

Posted 740 days. ago

Robert Coca

Peugeot 306 Sedan

De ce cred ca masina mea ar merita colantarea? Nu cred ca masina asta ar trebui in vreun fel privilegiata sau in special sa castige concursul acesta... Doar ca este prima mea masina, este a mea, m-am indragostit de ea, am grija de ea si nu in ultimul rand este a mea Smile Masina are o anumita varsta de aceea are mici defecte estetice care doar printr-o vopsire totala a masinii sau o colantare totala ar putea fi ascunse.

milad
Rank 1

User ID: 1458

Registered: May 2009

From: Timisoara

Posted 740 days. ago

nume:Milad
date: Honda Civic Vti
cf hood, rota grid 16" 7j bronze
de ce cred ca as merita...mi-am bagat toti banii in roti si ambreiaj si as avea nevoie de o schimbare de culoare...vreau sa imi fac civicul intr-o culoare mult dorita de mine!

Post edited 739 days. ago by milad

Mihay
Rank 1

User ID: 2037

Registered: Jan 2010

From: Bucuresti

Posted 740 days. ago

Salut

Numele meu este Mihai Popescu si sunt posesorul unui Citroen C4 coupe din 2007 . Masina a suferit cateva "modificari" daca le pot spune asa de-a lungul timpului cum ar fi : Bara fata este de la Musketier, farurile sunt de la Dectane, jantele Oz Racing pe 17 " incaltate cu Vredestein Sportrac 3 ,un set de arcuri Apex, toba finala Borla si tipsul de la Jom, o admisie directa cu filtru KN, folia este 3M , am reusit sa insonorizez portierele fata si portbagajul, am schimbat HU stock cu un DVD player, boxele fata la fel sunt schimbate si un subwoofer mic in portbagaj de la Magnat. Mai sunt si alte lucruri marunte care-ti fac viata la volan mai placuta de genul ornamentelor de la interior imbracate in colant 3D, culoarea displayurilor schimbate in alb , un set de pedale si footrest Sparco si o gaura de tigara pe scaunul soferului . Acum nu mai fumez in masina.

Ideea mea traznita este de a colanta masina ca o replica a mult mai celebrului C4 WRC , chiar daca am doar 110 cp Laughing Cred ca ar fi o senzatie foarte misto sa vezi pe strada o astfel de masina colantata. As fi facut-o eu dar din pacate criza a lovit in toti si nu prea imi permit.

Deasemeni cred ca ar fi o provocare si ptr cei de la CarbonSystems o asemenea lucrare . mie personal nu mi se pare una foarte usoara ...

PS: prima poza e visul meu Razz

dimaalex
Rank 1

Rep: 2

User ID: 1761

Registered: Nov 2009

Posted 740 days. ago

Nume: Dima Alex

Masina: Opel Corsa GSi

Detalii masina: Nascuta in 2004, motor 1.8 16v,kit exterior si interior Steinmetz,si cateva dotari...

De ce cred eu ca ar merge masina mea???

Culoarea care o vreau eu nu am vazut-o pe nici o corsa si o sa fie deosebita si pentru ca trebuie sa ii vopsesc neaparat capota ar fi un cadou mare pentru mine;)).....si aripa fata dreapta trebuie revopsita ca a fost zgariata putin

Post edited 730 days. ago by dimaalex

Geox`
Rank 1

Rep: -1

User ID: 1698

Registered: Nov 2009

From: T u l c e a

Posted 740 days. ago

Radion Gergian

Skoda Fabia Sedan

De ce ar merita masina mea o schimbare..... Pai au aparut cam multe in ultima vreme si ar prinde-o bine o noua culoare.

andreiMINI
Rank 1

User ID: 2041

Registered: Feb 2010

Posted 739 days. ago

nume : Andrei
masina : MINI Cooper S Cabrio
motiv : jantele albe ar da mult mai bine pe alta culoare, si asa ar avea si masina mea o sansa sa apara in revista WHP.

themusso
Rank 1

User ID: 2042

From: bucuresti

Posted 739 days. ago

albu florin este numele am un golf v din 2005 1.9 tdi 125 cp( o mica resoftare), am pus niste jante de 17 de gti pe el,doua ploape, folie pe geamuri si folie de carbon pe capota. de ce vreau sa vopsesc masina? in primul rand nu prea da bine colantul negru pe culoare masinii, apoi eu nu am vrut sa imi iau masina gri carbon, dar cand am vazut-o nu m-am mai gandit la altceva decat la ea( va dati seama dupa dacie sa iei golf v e ceva) si cred ca golful este unul( masian mea este ,,baiat,,) dintre cei mai frumosi bolizi construiti vreodata si arata super tare cu tuning pe el...atasez poze care argumenteaza spusele mele si inca doua poze cu golful meu...

randomm
Rank 1

User ID: 2043

From: Iasi

Posted 739 days. ago

Nume: Radu a.k.a. URS
Masina: Opel Astra G 2001 motor 1.7 DTI.
De-a lungul timpului masina a suferit unele modificari atat estetice cat si mecanice. Pe latura estetica se pot trece pe lista un body-kit Furia, eleron, pleoape si grila, de la baietii de la Siralmi Tuning, jante pe 17'' Fox Racing ZR, si colantare in 2 culori (rosu-negru). Pe parte mecanica, masina a primit un soft de la Xtreme Chip si catalizator "sport" combinatie fericita care a ridicat puterea de la 75CP la 115CP. Planuri pentru anul in curs.... evacuare custom, suspensie sport si re-colantare (folia de pe masina are 2 ani si trebuie schimbata din cauza defectelor aparute).
De ce cred eu ca ar merita masina mea colantare.... pentru ca actuala combinatie de culori a fost deja copiata de multi oameni si as vrea sa fac ceva unicat, care sa nu mai poata fi copiat atat de usor.

Razvan-R
Rank 1

User ID: 2046

From: Bucharest

Posted 739 days. ago

Nume: Radu Razvan
Masina: BMW E46 320i

De ce cred ca ar merita masina mea colantarea: Ca orice pasionat al acestui fenomen care doreste sa-si dichiseze, sa-si aranjeze, si sa-si cosmetizeze masina, si eu ma aflu printre acestia. Masina a fost achizitionata acum 2 ani de zile, imi este la suflet, iar drumurile din romania nu au fost foarte ingaduitoare cu ea, acest lucru observandu-se peste tot la exterior. Masina are peste tot puncte, punctulete, zgarieturi si asa mai departe. Cu alte cuvinte masina are nevoie de un makeover complet, iar solutia aceasta prin colantare este cea mai rapida, eficienta, si curata.

B-XX-LFG
Rank 1

User ID: 2047

Posted 739 days. ago

Alexandru Popa sunt din Bucuresti un oras absolut ``ciudat`` si am 2 motive importante in vederea colantarii masinii: 1.Este dacie si vopseaua deja isi face ``lipsita`` prezenta si 2.azi am avut si un mic accident mi-am zgariat aripa cu un loganel..s-ar parea ca doar sa luat vopseaua pot sa zic ca am avut un pic de noroc.P.s : as mai avea un motiv micutz am inceput colantarea dar nu am avut bani sa o continui..am facut momentan doar capota negru mat...
Masina mea : Dacia solenza 2004 Europa 1.4 70 cai cu urmatoarele transformari :capota foliata negru mat,semnale fata si laterale foliate negru transparent,ceas logan prestige sau kiss fm nu stiu exact e cel cu cadranul acela din nichel subtire,ceasul fiind in 2 culori ros-albastru,un picutz de muzica radio cd sony gt430 u 4 boxe sony xpload plus un subwoofer si un amplificator blaupunkt la 300w reali.Sper din tot sufletul sa ma ajutati Very Happy..

Post edited 735 days. ago by B-XX-LFG

treiSHU
Rank 1

User ID: 95

From: Chitila City

Posted 738 days. ago

- Adrian Militaru
- Renault 5 cabrio - 1,8 16v , una din cele aproape 1000 bucati facute vreodata si sunt aproape sigur ca este singura masina de acest tip inmatriculata in Romania pe langa cele 122 inmatriculate in germania si alte cateva prin Anglia si Franta ramase "in viata"

De ce vreau sa fie colantata masina? Simplu... urmatorul pas in evolutia masinii dupa imbunatatirea performantelor motorului si sistemelor de franare si suspensie este aspectul exterior.

Masina fiind unicat in tara sunt sigur ca va atrage atentia multor persoane atat nepasionate de acest sport cat si celor "pasionati", deci... reclama atat pentru WHP cat si pentru Tuninggarage si probabil pentru firma care colanteaza masina.

treiSHU
Rank 1

User ID: 95

From: Chitila City

Posted 738 days. ago

Adrian Militaru... deja ma stiti de mai sus

masina: Renault 5 GTT la baza...

momentan - 2,0 16v williams, ITB (clapete independente), axe, fulii ... las pozele sa vorbeasca

partea cea mai ciudata... cand montam motorul pe masina... cineva a facut o gluma proasta si mi-a intors masina invers si am montat motorul acolo unde am nimerit...

De ce merita masina asta sa fie colantata? Acelasi motiv ca mai sus... unde ati mai vazut in Romania un Renault 5 ca al meu.. cu motorul montat in partea gresita?

Masina este momentan in lucru dar nu m-ar deranja sa fie colantata Smile

Aceasta masina este un proiect de masina de VTM... din nou multa reclama pentru toata lumea...

Motive sunt destule.

nu mi-am facut cont special pentru concurs Smile

bakero
Rank 1

User ID: 2058

From: CONSTANTA

Posted 738 days. ago

Nume: Nicu
Masina: SUBARU FORESTER 2,0 5MT din 2008

Vreau asta pentru ca , culoarea masinii mele este un gri inchis,si nu prea merge cu jantele aurii pe 17".Plus ca am tot zgariat-o....si cam atat.

User ID: 2061

From: Constanta

Posted 737 days. ago

- numele tau: Adrian Raceanu
- date despre masina ta: atragatoarea opel Astra H 5u 2007, 115 hp, cruise control, esp, easytronic

- de ce crezi ca masina ta merita aceasta colantare
Pentru ca arata chiar bestial in carbon look apoi nu merita sa dai o CARUTA de bani pe niste accesorii , capace or wathever, doar ca sunt un NUME in domeniu. Si credeti-ma costa enorm de mult..pe cand colantarea este muuuult mai la indemana si trendy.