1.Care e cel mai nou produs de la Nutline? Cel mai nou produs Nutline:Seminte usor sarate 2.Cand ai mancat prima punga de seminte Nutline? Prima punga am mancato acum 2 ani. 3.Cand si cum ai descoperit forumul TuningGarage? Am descoperit forumul TuningGarafe de pe site-ul konkurs.ro
Salutari tuturo membrilor cat si adminilor ce se ocupa de acest complex site.Sa ma inscriu si eu la concurs ca de astazi sunt membru cu drepturi egale pe acest forum.Cele mai noi produse scoase pe piata sunt semintele nutline usor sarate.Prima data cand am avut contact cu nutline cred ca a fost undeva cu vre-o 5 ani in urma, obisnuaim sa cumpar extrem de des mieji de floarea soarelui pentru un nepotel cat de primele seminte in coaja cam cu aproximatie de vre-o circa 4-5 ani.Imi sunt nelipsite pe stadioanele de fotbal cat si la meciurile in fata televizorului, cum este in aceasta seara. E drept ca despre forum nu stiu prea multe, aseara am aflat de el prin recomandarea unui prieten, dar mi se pare ok, aranjat, bine organizat fata de multe alte forumuri plictisitoare.Succes tuturor ce s-au inscris la concurs si sarbatori fericite voua(adminilor) cat si tuturo membrilor.La multi ani.
Care e cel mai nou produs de la Nutline? Cel mai nou produs Nutline: Semintele usor sarate Cand ai mancat prima punga de seminte Nutline? Hmmm... acum aproximativ 3 ani cred. Eram pe afara, la plimbare si un prieten a adus o punga de seminte iar de atunci am devenit dependenti. Cand si cum ai descoperit forumul TuningGarage? Intrand pe site-ul www.konkurs.ro.
Sarbatori fericite si la cat mai multe concursuri si premii!
1.) Cel mai nou produs de la Nutline sunt semintele usor sarate. 2.) prima punga de Nutline am mancat-o de aproximativ 2 ani jumatate. 3.) Forumul TuningGarage l-am descoperit pe mail acum cateva luni .
1. Cel mai nou produs de la Nutline : Semintele usor sarate 2. Prima punga de seminte Nutline am mancat-o acum vreo 2-3 ani 3. Azi pe site-ul www.konkurs.ro
From: comuna valea -ramnicului,nr.710,ramnicu-sarat,buzau
Posted 784 days. ago
Care e cel mai nou produs de la Nutline?-seminte usor sarate Cand ai mancat prima punga de seminte Nutline?-acum 2 ani Cand si cum ai descoperit forumul TuningGarage?-supa site-ul konkurs
Posted 784 days. ago
Care e cel mai nou produs de la Nutline?-seminte usor sarate Cand ai mancat prima punga de seminte Nutline?-acum 2 ani Cand si cum ai descoperit forumul TuningGarage?-azi pe site-ul konkurs
Posted 784 days. ago
Care e cel mai nou produs de la Nutline?-seminte usor sarate Cand ai mancat prima punga de seminte Nutline?-acum 1 an Cand si cum ai descoperit forumul TuningGarage?-azi dupa site-ul konkurs