Nutline si TuningGarage.ro organizeaza primul concurs al ariei de divertisment. Pentru a castiga plasma, sistemele audio sau celelalte premii Nutline nu trebuie decat sa ii scrii mosului pe www.moscraciunverde.ro Concursul de aici se adreseaza comunitatii TG si are ca baza de premii produse si materiale promotionale Nutline. Primul concurs se desfasoara in perioada 14-24 Decembrie 09. Orice membru inscris pe forumul TG are dreptul de a participa. Orice membru inscris poate vedea produsele Nutline
Intrebariile de concurs sunt: Care e cel mai nou produs de la Nutline? Cand ai mancat prima punga de seminte Nutline? Cand si cum ai descoperit forumul TuningGarage?
1.Cel mai nou produs sunt semintele usor sarate. 2. prima punga de seminte am mancat-o in 2003. Pe atunci lucram ca vanzatoare, asa ca am incercat-o si am fost multumita. 3.Forumul l-am descoperit astazi cand am intrat de konkurs.ro
1.Cel mai nou produs al NUTLINE sunt semintele usor sarate. 2.Prima punga de seminte am mancat-o acum vreo 4 ani, 3.Am intrat de www.konkurs.ro si....surpriza!!! Am dat de voi - cei ce dati premii si va multumim pentru asta !!! P.S.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!
1. Cel mai nou produs de la Nutline : Semintele usor sarate 2. Prima punga de seminte Nutline am mancat-o acum vreo 3 ani pe plaja din statiunea Mamaia. 3. Azi pe site-ul www.konkurs.ro
Intrebariile de concurs Care e cel mai nou produs de la Nutline? Cel mai nou produs de la Nutline : Semintele usor sarate care vi le si recomand!!
Cand ai mancat prima punga de seminte Nutline? Prima punga de seminte am mancat.o prin anul 2005 si de atunci mereu cumpar pentru ca nu se poate compara cu altele!
Cand si cum ai descoperit forumul TuningGarage?
Acest forum l-am descoperit azi 15-12-2009 cu ajutorul site-ului KONKURS!