Loading
.

.

.

Dany_EOK
Rank 1

Rep: 1

User ID: 869

Registered: Dec 2008

From: Otopeni

Posted 713 days. ago

Cateva fotografii prezentate la facultate, in sesiune...
Astept pareri Smile

Give + reputation to user Give - reputation to user

andreiMINI
Rank 1

Rep: 0

User ID: 2041

Registered: Feb 2010

From: Bucuresti

Posted 712 days. ago

interesant Smile

Dany_EOK
Rank 1

Posted 712 days. ago

=)) pareri detaliate, daca se poate...

CLaudiaMDB
Rank 2

User ID: 1780

Registered: Nov 2009

From: Bucuresti / Dorobanti

Posted 712 days. ago

Parerea mea este ca ....nu inteleg multe poze adica de exemplu cea cu ( macheta auto , surubelnita , kinta royala si etc ) ....Confused? artistica nu e Smile mai bine arunci un ochi la galeriile celorlalti useri si te inspiri si poate revi cu alte idei de poze Wink succes

Dany_EOK
Rank 1

Posted 712 days. ago

Fotografia aceea este facuta pe o tema... "Autoportret". Defapt majoritatea fotografiilor sunt facute pe teme bine definite.

melmel
Rank 1

Rep: 0

User ID: 2005

Registered: Dec 2009

Posted 711 days. ago

Nu o lua personal, dar eu nu vad temele alea bine definite. Tehnic si compozitional nu mi se par decat niste simple snapshoturi, peste iole ce-i drept.

Dany_EOK
Rank 1

Posted 711 days. ago

In cazul asta ar trebui sa specific temele...
Incepand cu fotografia 5 avem: Arhitectura, Viata de noapte, Stare de spirit toamna, Peisaj de toamna, Liniste, Liniste 2, Umbra, Colt de oras noaptea si Autoportret.

Restul fotografiilor fac parte dintr-o suita ce ar trebui sa ilustreze poezia "Miezul Iernii" de Vasile Alecsandri.

CLaudiaMDB
Rank 2

User ID: 1780

From: Bucuresti / Dorobanti

Posted 711 days. ago

Iar poza cu ( macheta , surubelnita , chinta royala , mouse-ul ...si ce mai este pe acolo ) ce vrea sa insemne ca eu sincera sa fiu nu imi dau seama ...nu imi inspira nimic majoritatea pozelor ( fara suparare ) dar asta este parerea mea ...eu nu vad niciun subiect cu un continut anume ... Rolling Eyes dar in fine , fiecare acuma cu ce vede ...

De exemplu ...la poza cu becul ...trebuia facuta de la o distanta mai mare fata de cea facuta , ca pare doar o mazgalitura pe un bec si nu prea reprezinta nimic desi stiu ce vroiai sa faci Smile

La poza cu leaganele ...alta incadrare si alta lumina si iesea o poza frumoasa nu doar un snapshot ...

La poza cu fata ( portret ) , iarasi alta incadrare ca sa nu pice lumina soarelui pe toata fata sau daca pica macar intr-o alta lumina la o alta ora de zi ca sa nu ii faca fata in totalitate portocalie , iti inteleg dorinta de a iesi portret la lumina naturala dar nu asa , trebuie sa iasa in evidenta si culoarea naturala a ei ca sa iasa o poza pe masura ...

In fine , succes pe viitor si poate vei invata mai multe daca iti place sa fotografiezi Razz

dimaalex
Rank 1

Rep: 2

User ID: 1761

Posted 659 days. ago

dati-va si voi seama ca daca el zice ca e autoportret inseamna ca alea sunt chestiile care ii plac lui....si bineinteles ca nu aveati cum sa va dati seama de chestia asta decat daca il cunosteati.