Loading
.

.

.

mareo
Rank 1

Rep: 1

User ID: 1592

Registered: Apr 2009

From: Timisoara

Posted 656 days. ago

Masina : Honda CRX Del Sol
Propietar : Iochim
Fotograf : Kareta Mario ( MaReO )

De ce Honda?
Hmm...buna intrebare, pai in primul rand am o pasiune pentru aceasta marca, in al doilea rand e o masina accesibila, cilindee mica, taxe mici, deci costuri de intretinere destul de mici si merge foarte bine pentru un 1.6

Cand ai achizitionat masina?
Masina o am de aproape 2 ani...mai exact 1 an si 9 luni

Ce modificari ai adus acesteia?
Modificari...pai estetic i-am schimbat culoarea, faruri cu sticla clara, folie pe geamuri iar tehnic un kit ambreiaj Exedy Racing, volanta Fidanza, suspensie Koni reglabila inaltime si duritate, admisie short ram, la interior o line audio Alpine si un schimbator Mugen dar nu ne oprim aici, masina e intr-o continua schimbare

Ca si intreg clubul Road Runners participati des la drag,care e cel mai bun timp scos de tine pe 400m?
Din pacate nu ma pot lauda cu un timp oficial, nu am avut masina pregatita in totalitate pentru a merge in ungaria dar anul acesta sa deschis sezonul si sper sa fiu cat mai des pe acolo si va voi tine la curent cu un timp oficial pe sfert al acestei masini.

Ce planuri ai pe viitor cu aceasta masina?
In viitorul cel mai apropiate ar trebui sa ii ajunga evacuarea cat-back, o admisie CAI, un set bujii NGK cu fise si bobina MSD, un soft cu launch control si multe altele ca planuri de viitor sunt multe.

Ce alte masini mai conduci?
Un Clio si o Dacie.

Ce parere ai despre tuning-ul din romania?
Parerea mea este ca ne ridicam...urmam exeplul vecinilor nostri mult mai avansati, mergem pe drumul cel bun dar sa nu uitam ca am si exceptii.

Ce alte masini ai mai avut inainte de HONDA?
Este prima mea masina.

Care este parerea ta despre TUNINGGARAGE,si despre munca echipei noastre?
Apreciez foarte mult munca voastra si pe aceasta cale tin sa va multumesc pentru tot si pentru vizita la Timisoara, tineti-o tot asa !

Post edited 656 days. ago by mareo

Give + reputation to user Give - reputation to user

Iochim RR
Rank 1

Rep: 0

User ID: 1110

Registered: Jan 2009

From:

Posted 656 days. ago

multumesc mult pentru poze si imi cer scuze pentru mizeria din interior Very Happy

milad
Rank 1

Rep: 0

User ID: 1458

Registered: May 2009

From: Timisoara

Posted 652 days. ago

frumoase poze...felicitari iochim pentru masina, ai un del sol frumos! mareo....frumos ca de obicei!