| jumper: tuning + bmw + chicks = perfect combination |

| mihai_lhw: Super pozele....tine-o tot asa si bafta in continuare...... |
| CLaudiaMDB: Un pictorial recent ... Locatie : Tuning Caffe Fata : Mezdrea Andreea Multumiri : Nadir , Cristi , Griffo , Andreea |
trickz:
Interesant pictorial dar as avea urmatoarele completari: * locatia este prea.. ingramadita pentru o masina asa mare. * ai grija la fundal: camera lasata printre bidoanele de ulei, murdar sub masina dar DOAR sub masine - ai putea continua tema.. mai murdaresti putin peretii.. sau modelul.. improvizezi dar continui tema, nu lasi o pata singura, oamenii stau pe fundal si nu au nici cea mai mica legatura cu restul pozei.. ai fi putut sa gasesti o pozitie interesanta pentru model langa jante in timp ce baietii din cafenea stau gura-casca spre ea sau.. orice sa te faca sa gandesti putin, nu sa te uiti si sa zici hmm, asta este o poza de salon, la gramada, sau o fotografie? * incearca sa faci ceva cu noise-ul. Multe detalii sunt mascate de contrast si noise-ul nu ajuta cu nimic. * ai grija la focus. In poze precum asta nu are focus catusi de putin pe fata. Chiar imi plac ideile tale, doar ai mai multa grija pe viitor. O sa vezi ca iese totul mult mai bine si mai frumos> |
| zaHeR: Pozele cu pisica alba si cu seria 5`u ala le imparti de pe un forum pe altul de, 1 an de zile? Sincer cred ca ne`am cam saturat cu totii sa le tot vedem in orice topic existent, fara suparare dar treci direct la pozele noi, forget the past. |