Loading
.

.

.

tg
Rank 2

Rep: 19

User ID: 2

Registered: Aug 2008

From:

Posted 823 days. ago

Evenimentul SEMA din acest an din Las Vegas, nu a avut acea gravitate din ultimii ani, în vreme ce starea economiei şi a industriei de automobile pare a fi o pătură umedă deasupra întregii proceduri. Slavă Domnului că au fost o mulţime de feţe prietenoase pe întreg teritoriul sălii pentru a păstra spiritele ridicate.

O anumită faţă zâmbitoare ne-a atras atenţia, cu toate că nu eram siguri de ce. Ochii şi zâmbetul erau familiari, dar nu reuşeam să ne dăm seama unde ne-am mai văzut înainte. Şi apoi, ne-am dat seama, era mult prea iubita noastră Catwoman (Lisa Angeline) de la galeria BatSmart de anul trecut! Cu greu am recunoscut-o fără acel costum. Am văzut-o în standul Vertical Doors. Ştim asta cu siguranţă, deoarece numele companiei a fost scris în locaţii strategice – cum ar fi pe bannerul de deasupra capului ei. Oameni intelingeţi se află în spatele BatSmartului. Dar să fim sinceri, nu am acordat o prea mare atenţie maşinilor acolo, aşa că probabil strategia lor este eronată.

Acest lucru s-a întâmplat în timpul săptămânii. Am mers să pozăm o anumită maşină, şi o oră mai târziu, ne întrebam, în primul rând, oare de ce am am mers până acolo. Aruncaţi o privire în galerie, şi probabil că veţi fi de acord, distragerile au fost destul de spectaculoase.

Post edited 823 days. ago by tg

Give + reputation to user Give - reputation to user

tg
Rank 2

Rep: 19

User ID: 2

Registered: Aug 2008

From:

Give + reputation to user Give - reputation to user