Loading
.

.

.

tg
Rank 2

Rep: 19

User ID: 2

Registered: Aug 2008

From:

Posted 823 days. ago

În timp ce noi, cei din media, ne plimbam la spectacolul de la SEMA căutând acel cool, nebun ‚ sau pur şi simplu acel minunat, erau unii oameni care chiar munceau, se implicau. Şi munceau mult. Nu, nu este vorba despre cei de la securitate, care nu ne lăsau nici în ruptul capului să intrăm înainte de ora 9 dimineaţa, indiferent de modul în care am încercat să îi convingem, şi nici despre vânzătorii care cereau 40 de dolari pentru o amărâtă de pizza. Vorbim, bineînţeles, despre băiaţii de la Galpin Auto Sports, care au petrecut fiecare zi de la eveniment construind de la zero un 1969 Ford Mustang.

Mustangul
a început să fie construit la începutul evenimentului din literalmente câteva mii de bucăţi, şi de fiecare dată când treceam pe lângă, puteam vedea că maşina era doar la un pas de finalizare. Motorul V8 427ci a fost deja în Mustang ultima dată când l-am văzut, iar în timp ce ne aflam pe picior de plecare, am putut vedea maşina aproape finalizată, toţi cei de la GAS părând foarte încrezători că maşina va fi terminată la sfârşitul acestei după-amiezi. De la cum arată toate acele piese individuale, produsul final ar trebui să arate destul de bine. Verificaţi galeria noastră de înaltă calitate pentru a vedea câte bucăţi sunt necesare pentru a construi un Mustang ’69.

Give + reputation to user Give - reputation to user