Loading
.

.

.

mpa
Rank 1

Rep: 3

User ID: 4

Registered: Sep 2008

From:

Posted 830 days. ago

Avem si noi aeroport. Se pare ca Tulcea e pentru noi, cei din Bucuresti, un fel de scapare pe 402 metri, asa cum e Kiscunlachaza pentru prietenii nostri din vestul tarii. Pana si drumul este comparabil, niste sate si ceva autostrada si ai ajuns.

Interesant este faptul ca si organizarea celor de la Speedline merge pe o panta ascendenta, fiind mai buna odata cu fiecare nou eveniment. Am auzit undeva prin August cum ca aeroportul cazuse ca loc de organizare si nu se mai permitea intrarea pentru curse pe pista pe care mai aterizeaza ocazional si avioane. Pot spune ca a fost un motiv de oarecare tristete, fiindca la a 2 a editie ne-am simtit foarte bine intre doua plecari in Ungaria. De altfel, chiar putem spune ca in afara de experienta din Iunie de la Satu Mare, pe care o consideram mai apropiata de DragRacing decat orice altceva de pe la noi, evenimentele de la Tulcea sunt singurele care se ridica la un nivel absolut decent, daca nu chiar bun pentru Romania.

Ca simplii spectatori am putut observa ca gloata de masini venise pregatita, chiar cu cateva surprize placute. Batalii interesante au fost la grupa Diesel unde multi participanti venisera cu multe modificari noi. CZT-ul a profitat de fiabilitatea superioara Renault-ului 5 si si-a adjudecat din nou grupa. Alte lupte interesante s-au mai dus intre RWD (ursi turbo) si cele cateva integrale prezente. A mai fost si o incercare de aclimatizare a participantilor moto, dar, din pacate ca nivel de pregatire al concurentilor, se asemana mai mult cu un balet pe gheata decat cu ce eram obisnuiti in directia Budapesta.

Acestea fiind spuse, consideram ca a fost o etapa reusita, cu foarte multe lucruri bune, care ne va tine de cald pana la reinceperea sezonului in primavara. Felicitari Speedline, felicitari Tulcea, felicitari celor care au castigat si tuturor celor care au venit sa participe.

Give + reputation to user Give - reputation to user