eu as zice pas la o asemenea raclama... episodul a fost frumusel...da' prea si'a batut joc de noi in orice secventa, nea facut tigani pe toti, au cautat special numai tigani....inteleg caterinca da nici chiar asa...asta e, nici sa nu mai vina pe la noi sa stea la ei acolo ca e mai frumos..
mai eu zic ca ne lauda toti numai cu ce a facut ceausescu din pacate si cu vlad tepes, restul mai asa ioc.....cat despre tigani din pacate asta e realitatea in anumite zone rurale iar ei au filmat ce se stie despre noi nimik mai mult , tiganii casa poprului masinii de sute de mii de euro in parcari si saracie .. asta e realitatea de ce ne ascundem cu usurinta asta,s a mai facut ceva insemnat in tara asta eu nu cred din pacate cu un buchet de flori nu infloresti ogorul eu zic sec .. au fost obiectivi restul filmulet dragut si chiar ar trebuii sa ne dea de gandit ce tara avem si si bat joc de ea anumite creaturii...ps nu sunt sovin dar ma dispera lipsa de reactie a cetateanului noua sa ne fie rusine nu lor ca asta e realiytatea in rest numai de bine despre imagini